Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden caravandirect24

Aanbieding en acceptatie

caravandirect24 biedt een service voor het inkopen van campers en caravans. Alle door ons verwerkte aanbiedingen zijn gebaseerd op de door de klant verstrekte informatie over het voertuig. Het aanbod dat wij doen voor de aankoop van uw voertuig is onderhevig aan inspectie en juistheid van de verstrekte gegevens.

Juistheid van informatie

De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van accurate en volledige informatie met betrekking tot het voertuig dat zij wensen te verkopen. caravandirect24 behoudt zich het recht voor om het bod in te trekken of te herzien indien blijkt dat de verstrekte informatie niet overeenkomt met de werkelijke staat van het voertuig.

Voertuigidentificatie nummer

Bij Caravan Direct 24 hechten we veel waarde aan de specificaties van onze voertuigen, en in het bijzonder aan het unieke voertuigidentificatienummer (VIN) of chassisnummer. Wij willen benadrukken dat de tiende letter van dit identificatienummer het bouwjaar van het voertuig vertegenwoordigt. Het is voor ons van groot belang dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over de herkomst en het productiejaar van hun caravan.

Deze informatie is cruciaal om een optimale service te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten met volledige gemoedsrust kunnen genieten van hun caravan. Bij eventuele vragen over het voertuigidentificatienummer, het chassisnummer of het bouwjaar staan onze deskundige medewerkers altijd voor je klaar om assistentie te verlenen.

Verborgen gebreken

Indien bij inspectie verborgen gebreken aan het licht komen die niet zijn vermeld door de klant, of indien de verstrekte gegevens met betrekking tot het bouwjaar, schade of andere relevante informatie niet juist blijken te zijn, heeft caravandirect24 het recht om het gedane bod te annuleren, zelf indien er reeds een betaling heeft plaatsgevonden.

Recht op annulering

caravandirect24 behoudt zich het recht voor om een transactie te annuleren indien er sprake is van onjuiste of onvolledige informatie met betrekking tot het voertuig dat ter verkoop wordt aangeboden. Dit omvat ook situaties waarin verborgen gebreken aan het licht komen tijdens de inspectie die niet zijn vermeld door de klant.

Betaling

De betaling voor het voertuig wordt pas definitief nadat de inspectie heeft plaatsgevonden en de staat van het voertuig overeenkomt met de verstrekte informatie. Indien het bod wordt herzien of ingetrokken vanwege onjuiste informatie of verborgen gebreken, zal de eventuele reeds gedane betaling worden gerestitueerd aan de klant.

Slotbepaling

caravandirect24 behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen of aan te passen. Klanten worden geadviseerd om regelmatig de voorwaarden door te nemen voor eventuele updates.