Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Camper eerlijk verkopen Groningen

Camper eerlijk verkopen Groningen

Twijfelt u nog over het verkopen van camper?  Dan kunnen wij die twijfels meteen wegnemen. Bij caravandirect24 bieden wij een eerlijke prijs voor uw camper, gebaseerd op het marktaanbod. Bij ons kunt u uw camper eerlijk verkopen in Groningen en omstreken. Ons team is gespecialiseerd in het taxeren van campers, waardoor wij u kunnen verzekeren van een betrouwbare overeenkomst. Nadat wij het aanbod doen, zullen wij ook verklaren op basis waarvan de kosten zijn bepaald.

Camper eerlijk verkopen

Gratis waardebepaling

Wij begrijpen dat u vertrouwen moet hebben in ons voordat u besluit uw camper te verkopen. Een camper is immers een waardevol bezit met veel mooie herinneringen. Daarom geven we de voorkeur aan een persoonlijk gesprek, zodat u niet zomaar uw camper aan iemand hoeft toe te vertrouwen. Wilt u liever contact via e-mail? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt alle gegevens van uw camper invullen onder het tabblad ‘Inkoop’ op onze website, waarna wij u een kosteloos bod zullen doen. Dit bod verplicht u tot niets; alle beslissingen blijven volledig aan u.

Het eerlijk verkopen van uw camper in Groningen bij caravandirect24!

Bij caravandirect24, kunnen wij u dus verzekeren van een eerlijke partner voor het verkopen van uw camper. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en bij ons kunt u uw camper in Groningen eerlijk verkopen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij caravandirect24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)