Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Camper inkoper Zuid-Holland

Camper inkoper Zuid-Holland

Bent u de trotse eigenaar van een mooie camper, maar is de tijd van kamperen voor u voorbij? Dan wordt het misschien tijd om uw camper te verkopen. Voor de verkoop van uw camper bent u bij ons aan het juiste adres. Bij caravandirect24 zijn we een gespecialiseerde camper inkoper in Zuid-Holland en omstreken, die zich bezig houdt met de inkoop en verkoop van campers en caravans.

Camper inkoper

Waardebepaling

Zodra u heeft besloten om uw camper te verkopen, wordt het tijd om een geschikte koper te vinden. Het verkopen van een camper kan erg lastig zijn; het inschatten van de juiste waarde is al een vak op zich. Om vervolgens met uw camper boven andere aanbiedingen uit te springen met de prijs die het verdient, kan een uitdagende opgave zijn. Daarom zijn wij een betrouwbare inkoper van campers in Zuid-Holland en omstreken. Bij caravandirect24 komen we bij u langs en bepalen we snel de waarde. We begrijpen dat elke camper zijn eigen verhaal heeft, daarom stellen we de prijs op basis daarvan samen. We bekijken de camper deskundig en doen vervolgens een aanbod. De staat van uw camper maakt voor ons niet uit, of het nu gaat om een langdurig gebruikte of zo goed als nieuwe camper; voor beide kunt u bij ons terecht!

Laat ons de inkoper zijn van uw camper in Zuid-Holland en omstreken!

Bij caravandirect24, kunnen wij u dus verzekeren van een betrouwbare inkoper van caravans en campers. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij caravandirect24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)