Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Camper snel verkopen Rotterdam

Camper snel verkopen Rotterdam

Wilt u uw camper snel verkopen in Rotterdam zonder gedoe? caravandirect24 maakt het eenvoudig om je camper vlot en moeiteloos te verkopen. Wij begrijpen dat de tijd kostbaar is en daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service voor het verkopen van uw camper.  Bij ons bent u verzekerd van een vlotte afhandeling zonder gedoe. Benieuwd naar hoe wij precies te werk gaan? Lees dan snel verder.

camper verkopen

Het proces

Verkoop je camper in enkele eenvoudige stappen. Stap 1 is het  invullen van het inkoopformulier op onze website,  te vinden onder het tabje ‘Inkoop’. Vervolgens zal ons team zo snel mogelijk contact met u opnemen. Eigenlijk is Stap 1 de enige handeling die u hoeft te verrichten, want daarna nemen wij het werk van u over. Wij hebben ervaring in het taxeren van campers en bieden daarom een eerlijke waarde gebaseerd op het marktaanbod. Na akkoord kan de betaling ter plaatse plaatsvinden, zowel contant als via bankoverschrijving. Wij luisteren naar uw voorkeuren en voorzien u van eerlijk advies.

Uw camper snel verkopen in Rotterdam bij caravandirect24!

Bij caravandirect24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor het snel verkopen van uw camper in Rotterdam en omstreken. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij caravandirect24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)