Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Camper taxatie Vlaanderen

Camper taxatie Vlaanderen

Een camper kan jaren van plezier opleveren. Met een camper heeft u de vrijheid om overal waar de camper mag staan, direct een slaapplek te creëren. Zo kunt u de mooiste plekken van Europa ontdekken zonder vast te zitten aan hotels en dergelijke. Ondanks de hoge betrouwbaarheid hebben campers een beperkte levensduur. Daarnaast kunt u het gevoel hebben dat u de camper niet meer of te weinig gebruikt. Beiden kunnen een reden zijn om te kiezen voor de verkoop van de camper. Bij Caravan Direct 24 kunt u terecht voor een eerlijke taxatie van uw camper in Vlaanderen en omstreken. Na de taxatie kan de betaling direct voldaan worden, zodat u tevreden weer huiswaarts kunt gaan.

Camper verkopen

Op locatie, bij u thuis of via foto’s

Bij Caravan Direct 24 kunt u in de buurt van Vlaanderen altijd terecht om uw camper te brengen voor een taxatie. Komt dat voor u niet goed uit of is het niet mogelijk om naar Katwijk te komen? Wij komen graag bij u langs bij u thuis of op de zaak. Voor een simpele waardebepaling is het zelfs mogelijk om alleen foto’s op te sturen. Wij bepalen dan de waarde van de camper op basis van de afbeeldingen en het marktaanbod van dat moment.

Camper taxatie in Vlaanderen en omstreken bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor het snel verkopen van uw caravan. Ons team is gespecialiseerd in camper taxatie in Vlaanderen en omgeving en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw caravan zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de caravan direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)