Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Camper te koop aanbieden Noord-Brabant

Camper te koop aanbieden Noord-Brabant

Een camper geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een volwaardig huis op wielen zorgt ervoor dat u van elk natuurgebied uw tuin kunt maken. Een camper gaat alleen wel gepaard met een hoop kosten. Naarmate producten steeds duurder worden, kan het voor mensen lastig worden om de camper nog te onderhouden. Een camper te koop aanbieden in de buurt van Noord-Brabant kan dan de beste optie zijn. Bij Caravan Direct 24 staat eerlijkheid en transparantie voorop. Zo krijgt u een duidelijke uitleg over de waarde van uw camper en welke variabelen in acht zijn genomen en welke de grootste invloed hebben op de uiteindelijke waarde.

Camper inkoper

Bepaling van de waarde

Wilt u snel een inschatten hebben over de waarde van uw camper? Dan is het mogelijk om foto’s, via mail of WhatsApp, naar ons team te sturen. Zij zullen aan de hand van de afbeeldingen en het beschikbare marktaanbod een inschatting maken over de waarde van uw camper. Wilt u uw camper uit Noord-Brabant en omgeving daadwerkelijk te koop aanbieden? Dan zal ons team de camper in het echt moeten bezichtigen om eventuele kleine schades en andere oneffenheden in kaart te brengen. Naderhand zult u direct de waarde van de camper te horen krijgen en kunt u ervoor kiezen om ogenblikkelijk de vergoeding te ontvangen.

Camper te koop aanbieden in Noord-Brabant en omstreken bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor het te koop aanbieden van uw camper uit Noord-Brabant en omgeving. Ons team is gespecialiseerd in camper taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)