Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Campermakelaar Flevoland

Campermakelaar Flevoland

Een camper kan u veel reisplezier opleveren. Met een camper wordt het eenvoudig om in afgelegen gebieden te kamperen en te overnachten. Campers kunnen erg in waarde verschillen. U kunt een camper zo luxe maken als u zelf wilt, maar u kunt natuurlijk ook voor de goedkoopste optie gaan. Ongeacht de originele waarde, is het altijd verstandig om bij de verkoop van de camper in de buurt van Flevoland een campermakelaar een inschatting te laten maken van de waarde van de camper op dat moment. Zij weten met hun jarenlange ervaring precies wat er komt kijken bij het taxeren van een camper. Zo zult u altijd een betrouwbare en eerlijke prijs voorgeschoteld krijgen.

camper verkopen

Directe uitbetaling

Wanneer de campermakelaar uit Flevoland en omgeving van Caravan Direct 24 een taxatie heeft verricht van uw camper, is het mogelijk om het bedrag direct uit te laten betalen. Dit kan via een contante overdracht of per bank overgemaakt worden. Zo kunt u direct weer op weg en een nieuwe bestemming zoeken voor uw terugverdiende geld. U kunt uw camper in Katwijk bij Caravan Direct 24 komen brengen of u kunt ervoor kiezen om uw camper gratis op te laten halen bij u thuis. Zo hoeft u geen onnodige kilometers te maken om van uw camper af te komen.

Laat ons uw campermakelaar in de buurt van Flevoland zijn!

Bij Caravan Direct 24, kunnen wij u dus verzekeren van een betrouwbare campermakelaar uit Flevoland en omgeving. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)