Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Caravan koerslijst

Caravan koerslijst

Voorheen werd de koerslijst van de ANWB vaak gebruikt om de waarde van een caravan te bepalen. Hierop was eenvoudig de dagwaarde van uw caravan te vinden door te kijken naar het model en bouwjaar. Tegenwoordig bestaat de ANWB-koerslijst helaas niet meer, waardoor het minder eenvoudig om snel een indicatie te krijgen van de waarde van een caravan. Gelukkig staan de professionals van Caravan Direct 24 altijd voor u klaar om u uit de brand te helpen. U kunt eenvoudig een foto sturen door middel van mail of WhatsApp. Op basis van het marktaanbod zal ons team een goede schatting kunnen maken van de waarde van uw caravan.

caravan verkopen

Op locatie of ophaaldienst

Voor een nauwkeurige taxatie van uw caravan wordt geen koerslijst gebruikt, maar komen we de caravan graag in het echt bekijken. De waardebepaling is volledig gratis en we zullen uw caravan bovendien gratis bij u thuis ophalen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk uw caravan kunt verkopen zonder dat u de caravan overal naar toe hoeft te sleuren.

Caravan koerslijst bij Caravan Direct 24

Bij Caravan Direct 24 werken professionals met veel ervaring in het taxeren van campers en caravans. Met trots kunnen we zeggen dat we een betrouwbaar bedrijf zijn, wat u graag helpt bij het zorgeloos verkopen van uw camper of caravan. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen op basis hiervan een mooie prijs aanbieden. Wij maken geen gebruik van een caravan koerslijst, maar zorgen voor een nauwkeurige taxatie door middel van onze ervaren taxateurs. Door onze RDW erkenning maken wij het ook makkelijk het kenteken van de camper of caravan van naam over te schrijven of stop te zetten. Of u nu twijfels heeft over de waarde van uw voertuig of gewoon op zoek bent naar professional advies, ons team staat voor u klaar! Wilt u een gesprek aanvragen? Dan kunt u ons bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)