Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Caravan te koop aanbieden Nederland

Caravan te koop aanbieden Nederland

Een caravan maakt het mogelijk om een rondreis te maken zonder daarvoor hotels of appartementen vooraf te regelen. U kunt overal een slaapplek creëren door alleen maar de camper te parkeren. Zo kunt u wakker worden op de mooiste plekken van de wereld. Helaas heeft een camper wel een aardig prijskaartje en is ook onderhoud niet goedkoop. Hierdoor kan een caravan te koop aanbieden in de buurt van Nederland voordeliger zijn dan de caravan nog langer te houden. Caravan Direct 24 staat voor u klaar om uw caravan te taxeren en u direct uit te betalen. Zo kunt u direct weer op weg en een nieuwe bestemming vinden voor uw terugverdiende geld.

caravan verkopen

Ophaalservice door heel Nederland en België

Wilt u uw caravan uit Nederland te koop aanbieden? Dan kunt u naar onze locatie in Katwijk komen voor een directe taxatie. Is het niet mogelijk om naar Katwijk te komen? Ook dan staan we voor u klaar. Wij bieden een gratis ophaaldienst door heel Nederland en België. Zo wordt het voor u ook mogelijk om uw camper te verkopen zonder daarvoor helemaal naar Katwijk te hoeven reizen. Zo zorgen we ervoor dat u een zo goed mogelijke service ontvangt.

Caravan te koop aanbieden in Nederland en omgeving bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor het te koop aanbieden van uw caravan uit Nederland en omstreken. Ons team is gespecialiseerd in caravan taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw caravan zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de caravan direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)