Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Caravan waardebepaling

Caravan waardebepaling

Met een caravan wordt het mogelijk om de wereld te ontdekken zonder daarvoor hotels te hoeven boeken of in tentjes te moeten slapen. De vrijheid van een caravan is heel wat waard, maar de een caravan brengt ook flink wat kosten met zich mee. Daarnaast worden ook caravans ouder, waardoor het soms beter kan zijn om een caravan te verkopen. Voordat u een caravan gaat verkopen, is het wel handig om een waardebepaling van de caravan op te zetten. Zo weet u wat u kunt terug verwachten. Daarnaast kunt u ook alvast nadenken over wat u met het opgeleverde geld gaat doen.

caravan verkopen

Live bekijken van de caravan

Om een nauwkeurige waardebepaling van de caravan te realiseren, moeten onze professionals de caravan in het echt kunnen bezichtigen. Dit betekent dat u naar onze werkplaats in Katwijk moet komen. Echter, door onze gratis ophaalservice is het ook mogelijk om uw caravan op te laten halen door heel Nederland en België. Dit scheelt u weer een hoop benzinekosten en ongemak. Zo wordt de verkoop van uw caravan zo vlekkeloos mogelijk.

Caravan waardebepaling bij Caravan Direct 24

Bij Caravan Direct 24 werken professionals met veel ervaring in het taxeren van campers en caravans. Zo zorgen we ervoor dat de waardebepaling van de caravan zo zorgvuldig mogelijk gebeurt. Met trots kunnen we zeggen dat we een betrouwbaar bedrijf zijn, wat u graag helpt bij het zorgeloos verkopen van uw camper of caravan. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen op basis hiervan een mooie prijs aanbieden. Door onze RDW erkenning maken wij het ook makkelijk het kenteken van de camper of caravan van naam over te schrijven of stop te zetten. Of u nu twijfels heeft over de waarde van uw voertuig of gewoon op zoek bent naar professional advies, ons team staat voor u klaar! Wilt u een gesprek aanvragen? Dan kunt u ons bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)