Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Caravanmakelaar Friesland

Caravanmakelaar Friesland

De waarde bepalen van een caravan kan soms lastig zijn. Afhankelijk van het model, bouwjaar en de eventuele schade, kan de waarde van uw caravan flink variëren. Om een eerlijke en betrouwbare inschatting te maken van uw caravan, kan het lonen om een caravanmakelaar in Friesland en omgeving in te schakelen. Zij zijn, door middel van een schat aan ervaring, in staat om een betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw caravan. Bij Caravan Direct 24 staan onze makelaars voor u klaar om uw caravan te taxeren en u direct uit te betalen. Zo wordt er geen tijd verspild en kunt u direct weer op weg.

caravan verkopen

Afhandeling in Katwijk of bij u op locatie

Voor een betrouwbare taxatie is een bezichtiging van uw caravan vereist. Hiervoor kunt u uw caravan naar onze locatie in Katwijk brengen. Hier wordt u verwelkomt met een verse bak koffie en worden de ins en outs van de taxatie met u en de caravanmakelaar uit de omgeving van Friesland besproken. Is het niet mogelijk om naar Katwijk te komen of is het voor u te ver weg? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis ophaaldienst. Wij halen uw caravan gratis op door heel Nederland en België. Zo zullen we ervoor zorgen dat u altijd tevreden achter gelaten wordt.

Laat ons uw caravanmakelaar in Friesland en omgeving zijn!

Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u dus verzekeren van een betrouwbare caravanmakelaar in Friesland en omstreken. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw caravan zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de caravan direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)