Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Dagwaarde camper België

Dagwaarde camper België

De waarde van auto’s, campers en caravans kan erg verschillen. Eventuele schades of een verouderd model kan een flinke invloed hebben op de uiteindelijke dagwaarde van een camper in België en omgeving. Hierdoor wordt het voor de meeste mensen lastig om een betrouwbare inschatting te maken over de waarde van hun camper. Bij Caravan Direct 24 staan onze taxateurs altijd voor u klaar om een betrouwbare inschatting te maken van de waarde van uw camper. Zij zullen uw camper vergelijken met het beschikbare marktaanbod en op basis daarvan een weloverwogen inschatting maken over de waarde van uw camper.

camper verkopen

Taxeren in Katwijk of gewoon bij u thuis

U kunt uw camper bij ons op de zaak brengen waar u verwelkomd zult worden met een lekker kopje koffie. Hier zullen alle ins en outs van de taxatie met u besproken worden, zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan. Is het niet mogelijk voor u om naar Katwijk te komen met de camper? Dan staan we voor u klaar om uw camper gratis bij u thuis op te komen halen. De taxatie zal dan ook ter plekke plaatsvinden zodat u direct te horen krijgt wat de dagwaarde van uw camper uit de buurt van België is.

Dagwaarde camper bepalen in de buurt van België bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor het snel verkopen van uw camper. Ons team is gespecialiseerd in het bepalen van de dagwaarde van een camper uit de omgeving van België en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)