Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Dagwaarde caravan Rotterdam

Dagwaarde caravan Rotterdam

Afhankelijk van het bouwjaar, het model en eventuele schade kan de dagwaarde van een caravan in Rotterdam flink verschillen. Deze waarde is van groot belang als u uw caravan wilt taxeren en verkopen. Bij Caravan Direct 24 zijn we in staat u van een betrouwbare taxatie te voorzien. Goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zorgen we ervoor dat u goed inzicht krijgt in de taxatie en hoe deze tot stand is gekomen. De taxatie kan plaatsvinden op de locatie van Caravan Direct 24 in Katwijk of u kunt uw caravan gratis op laten halen door heel Nederland en België.

caravan verkopen

Ter plekke betaling

Naast onze gratis ophaalservice kunnen we er ook voor zorgen dat u uw geld direct uitbetaald krijgt. De wijze waarop deze uitbetaling gebeurt, heeft u zelf in de hand. U kunt ervoor kiezen om de dagwaarde contant uit te laten betalen in de buurt van Rotterdam of over te laten maken via de bank. Zo kunt u snel weer op weg met uw geld op de plek waar u deze het liefste heeft. We zorgen ervoor dat u met een glimlach afscheid kunt nemen van uw caravan.

Dagwaarde caravan in de buurt van Rotterdam bepalen bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor het snel verkopen van uw caravan. Ons team is gespecialiseerd in het bepalen van de dagwaarde van een caravan in de buurt van Rotterdam en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw caravan zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de caravan direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)