Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Hobby camper verkopen

Hobby camper verkopen

Is het tijd voor een nieuwe camper en wilt u uw oude verkopen? Dan heeft u zojuist het juiste bedrijf gevonden. Bij Caravan Direct 24 combineren we onze passie voor campers met een toewijding aan klanttevredenheid. U kunt uw Hobby camper aan ons verkopen en wij zullen er een eerlijke prijs voor betalen. Wij begrijpen dat elke camper zijn eigen verhaal heeft, en hier houden we rekening mee tijdens de waardebepaling. Met trots kunnen we zeggen dat Caravan Direct 24 een betrouwbaar bedrijf is dat u graag helpt!

camper verkopen

De vervolgstappen

Zodra u ons heeft gevonden, zijn er een aantal keuzes die u moet maken voor het verkopen van uw Hobby camper. Voor de waardebepaling kunt u ervoor kiezen om foto’s via de mail of WhatsApp te sturen. Ons team zal vervolgens de waarde op basis van het marktaanbod bepalen. U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken bij ons op locatie in Katwijk, of we komen bij u langs op locatie. Bij een overeenkomst met een fysieke camper of caravan kan de betaling zowel contant als via de bank plaatsvinden.

Uw Hobby camper verkopen kan bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor het verkopen van uw Hobby camper. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)