Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Ik wil mijn caravan verkopen Breda

Ik wil mijn caravan verkopen Breda

Spookt de gedachte “ik wil mijn caravan in Breda verkopen” steeds door uw hoofd? Dan heeft u zojuist de juiste website gevonden. Bij Caravan Direct 24 kunt u namelijk uw caravan zorgeloos verkopen. Na prachtige jaren te hebben doorgebracht in uw fijne caravan, kan het zo zijn dat het tijd wordt om deze te verkopen. Wij begrijpen dat hier een bepaalde tijdsdruk achter zit, aangezien de opslag van caravans bepaalde kosten met zich meebrengt. Daarom helpen wij u snel en efficiënt.

caravan verkopen

Snelle hulp

Wij kunnen u verzekeren dat u uw caravan zonder gedoe kunt verkopen. We bieden een eerlijke prijs en halen de caravan zo snel mogelijk gratis op door heel Nederland en België. Hierdoor bespaart u dus ook opslagkosten. Zodra u besluit “ik wil mijn caravan in Breda verkopen”, hoeft u alleen nog het formulier op onze website in te vullen. Het formulier kunt u vinden op de homepagina van onze website onder “Inkoop”. Vervolgens zullen wij een eerlijk aanbod doen, gebaseerd op het marktaanbod. Ten slotte regelen we een snelle afhandeling en betaling. De betaling kan zowel contant als via pin worden voldaan.

Verkoop uw caravan bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24, kunnen wij u dus verzekeren van een eerlijke partner voor de verkoop van uw caravan. Wij helpen u bij de gedachten “ik wil mijn caravan in Breda verkopen” Ons team is gespecialiseerd in taxatie en bij ons kunt uw caravan eerlijk verkopen. De waarde van uw caravan zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de caravan direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)