Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Ik wil van mijn camper af Drenthe

Ik wil van mijn camper af Drenthe

Bent u het kamperen zat en is het tijd voor iets anders? Dan wordt het ook tijd om uw camper te verkopen. Een camper brengt altijd kosten met zich mee voor opslag, waarvoor u waarschijnlijk de nodige uitgaven doet. Daarom is het logisch dat u nu denkt: “Ik wil van mijn camper in Drenthe af.” Bij Caravan Direct 24 kunnen wij u helpen om van uw camper af te komen. U kunt op ons vertrouwen en wij kunnen u verzekeren van een scherp aanbod tegen een eerlijke prijs.

camper verkopen

Gratis ophaalservice

Zodra u heeft besloten om uw camper weg te doen, hoeft u alleen nog maar contact met ons op te nemen. Op onze website kunt u het inkoopformulier invullen; wij zullen hier vervolgens op reageren met een aanbod. U kunt er ook voor kiezen om via de e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van uw camper af wilt vanwege de opslagkosten die ermee gepaard gaan. Daarom werken wij snel. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het vervoer, wij halen de camper namelijk gratis op door heel Nederland en België.

Van uw camper in Drenthe af door Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24, kunnen wij u dus verzekeren van een eerlijke partner voor de verkoop van uw camper. Wij helpen u bij de gedachten “ik wil van mijn camper in Drenthe af”. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en bij ons kunt uw camper eerlijk verkopen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)