Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Oude caravan verkopen Drenthe

Oude caravan verkopen Drenthe

Na vele prachtige tripjes en reizen wordt het misschien tijd om uw oude caravan in Drenthe te verkopen? Dan bent u bij Caravan Direct 24 aan het juiste adres! Wij begrijpen dat de verkoop van uw caravan verschillende emoties met zich mee kan brengen en dat iedere caravan zijn eigen verhaal heeft. Daarom kunt u op ons vertrouwen voor een vlekkeloze en eerlijke verkoop van uw caravan. Niemand zit er immers op te wachten om tijdens de verkoop van zoveel herinneringen opgelicht te worden.

Caravan eerlijk verkopen

Online uw caravan verkopen

Zodra u heeft besloten om uw oude caravan in Drenthe te verkopen, kunt u het formulier bij ons op de website invullen. Dit formulier kunt u vinden onder het kopje “inkoop”.  Mocht u er niet helemaal uitkomen met het invullen van het formulier, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zowel via de mail als telefonisch en wij staan u graag te woord.  Bij Caravan Direct 24 hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het vervoer, want wij bieden een ophaalservice door heel Nederland en België.

Bij ons kunt u uw oude caravan zorgeloos verkopen in Drenthe en omstreken!

Bij Caravan Direct 24, kunnen wij u dus verzekeren van een eerlijke partner voor het verkopen van uw oude caravan in Drenthe en omstreken. Ons team is gespecialiseerd in taxatie. De waarde van uw caravan zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord halen wij de caravan direct op of nemen wij de caravan direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)