Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Snelle verkoop caravan Zuid-Holland

Snelle verkoop caravan Zuid-Holland

Zodra u onze website heeft gevonden, bent u slechts een paar stappen verwijderd van het verkopen van uw caravan. Na vele jaren plezier te hebben gehad van uw caravan, is het misschien tijd om er afscheid van te nemen, en daar staan wij voor u klaar. Bij caravandirect24 bieden wij een snelle verkoop van uw caravan in Zuid-Holland en omstreken. Het enige wat u hoeft te doen, is het formulier op onze website onder het kopje ‘Inkoop’ in te vullen, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor de vervolgstappen.

Snelle verkoop caravan

Betaling ter plaatse

Misschien geeft u er de voorkeur aan om naar ons toe te komen voor de verkoop van uw caravan, of misschien wilt u juist dat wij naar u toe komen. Dit zijn allemaal mogelijkheden bij caravandirect24. Zelfs als u kiest voor een persoonlijke afspraak voor de verkoop van uw caravan, kunnen wij u nog steeds verzekeren van een snel proces. Ons team is namelijk gespecialiseerd in het taxeren van caravans en zal snel een eerlijke waarde op basis van de markt aan u kunnen bieden. Zodra er een overeenkomst is, kan de betaling ter plaatse zowel contant als via de bank plaatsvinden.

Snelle verkoop van uw caravan bij caravandirect24 in Zuid-Holland en omstreken!

Bij caravandirect24 kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bedrijf voor de snelle verkoop van uw caravan in Zuid-Holland en omstreken. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en kan u een eerlijke prijs garanderen. De waarde van uw caravan zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de caravan direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u direct voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij caravandirect24 bieden? Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)