Veilig & vertrouwd RDW Vrijwaring
Gratis ophaaldienst door Nederland & België RDW Vrijwaring & goedkeuring Altijd een eerlijk en transparant bod Veilig & vertrouwd

Verkoop camper Groningen

Verkoop camper Groningen

Bent u van plan uw camper te verkopen? Zoek niet veder! U bent bij ons namelijk aan het juiste adres voor een soepele en eerlijke verkoop van uw camper in Groningen en omstreken. In plaats van stress en onzekerheid te ervaren door de verkoop via marktplaats, helpen wij u en zorgen we voor een zorgeloze verkoop. U kunt bij ons rekenen op eerlijkheid, een vlotte afhandeling, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

camper verkopen

Het proces

Zodra u contact met ons heeft opgenomen maken wij een afspraak voor de gratis evaluatie van uw camper. Deze afspraak kan zowel bij u als bij ons op locatie plaatsvinden. U kunt ook het formulier op onze website invullen, zodat wij direct kunnen starten met de waardebepaling van uw camper. Het formulier kunt u vinden op de homepagina van onze website onder “inkoop”.  Vervolgens zullen wij een eerlijk aanbod doen, gebaseerd op het marktaanbod. Ten slotte regelen we een snelle afhandeling en betaling. De betaling kan zowel contant als via de pin worden voldaan.

Verkoop uw camper in Groningen bij Caravan Direct 24!

Bij Caravan Direct 24, kunnen wij u dus verzekeren van een eerlijke partner voor de verkoop van uw camper in Groningen en omstreken. Ons team is gespecialiseerd in taxatie en bij ons kunt uw camper eerlijk verkopen. De waarde van uw camper zal namelijk worden geschat op basis van het marktaanbod. Bij akkoord nemen wij de camper direct mee, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het transport en de opslag. Bovendien zijn wij RDW-erkend en kunnen wij u meteen voorzien van een RDW-vrijwaring. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij Caravan Direct 24 bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor contact kunt u mailen naar info@caravandirect24.nl of ons bellen op 06-15486180. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Waardebepaling

U kunt foto’s sturen via mail of WhatsApp naar ons team. Ons team bepaalt dan de waarde van uw camper of caravan op basis van het marktaanbod. 

Afspraak

U heeft de keuze om een afspraak te maken op onze fysieke locatie in Katwijk voor een taxatie in onze werkplaats. We kunnen ook bij u op locatie langsgekomen voor de taxatie. Of u kunt er voor kiezen om via mail, telefoon of Whatsapp uw bod te ontvangen.

Afhandeling

Bij overeenkomst met fysieke camper/caravan kan de betaling contant of per bank plaatsvinden en zorgen we direct voor de RDW-vrijwaring.

Weten wat uw caravan of camper nog waard is?

Om de waarde van uw caravan of camper te bepalen zullen wij het voertuig in het echt moeten bezichtigen. Hiervoor kunt u bij ons langskomen of wij komen bij u langs! De waarde zal bepaald worden op basis van het markt aanbod. Wij begrijpen dat elk voertuig zijn eigen verhaal heeft en zullen dit ook zeker meenemen tijdens de taxatie.

Gratis ophaaldienst door Nederland
RDW Vrijwaring & goedkeuring
Altijd een eerlijk en transparant bod
INKOOP CAMPER

Gesprek aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)